PRAVNO OBVESTILO:

Na tem dogodku poteka snemanje in fotografiranje. Če vstopite na lokacijo dogodka, boste lahko posneti in fotografirani.  Z vstopom na to lokacijo, dajete dovoljenje organizatorjem in Evropski komisiji, da vas lahko snemajo, fotografirajo, zvočno snemajo in uporabijo vaše posnetke po lastni presoji. Obiskovalci zato ne boste uveljavljali nobene odgovornosti proti organizatorjem in Evropski komisiji v zvezi z zgoraj navedenim.

V kolikor se z zgoraj navedenim ne strinjate, vljudno prosimo, da s tem seznanite organizatorje na: ern@um.si. E-sporočilu obvezno priložite visokokakovostni sken fotografije z osebnega dokumenta, da vas lahko organizator izloči iz vseh posnetkov in fotografij. Pooblaščena oseba za varstvo podatkov Univerze v Mariboru je doc. dr. Miha Dvojmoč (dpo@um.si).

Za vsebine in stališča, predstavljene na spletnih straneh, izražene v medijih novicah, publikacijah, socialnih omrežjih, (pred)dogodkih in vseh drugih komunikacijskih oblikah projekta Znanost za vse, Evropske noči raziskovalcev 2021, so izključno odgovorni avtorji. Vsebine ne odražajo stališč Evropske izvajalske agencije za raziskave, ki ni odgovorna za morebitno uporabo predstavljenih vsebin in informacij.

UNIVERZA V NOVI GORICI

9:00 – 17:00

Lokacija: Nova Gorica – Bevkov trg

Za ogled posodobljenega programa kliknite tukaj.