Dostop - Center eksperimentov Maribor

Center eksperimentov Maribor je lociran v centru mesta v bližini Glavnega trga. V neposredni bližini je avtobusna postaja (Glavni trg – Židovska), na kateri ustavi večina avtobusov mestnega prometa.

Dostop za gibalno ovirane osebe je urejen.

Dostop z avtomobilom:

IZ SMERI LJUBLJANA: 

Na avtocesti iz Ljubljane proti Mariboru izberite izvoz Maribor jug, v smeri Maribora. Nadaljujte naravnost po Ljubljanski in nato Tržaški cesti, sledite znakom Maribor center, nato izberite izhod desno za Dravograd/Ruše/Ptuj. Nadaljujete naravnost po Titovi cesti do prvega krožišča, kjer izberete tretji izvoz za ulico heroja Bračiča. Nadaljujete po cesti Slovenske osamosvojitve do krožišča, izberite prvi izvoz na Kneza Koclja, nadaljujte po Glavnem trgu, na krožišču izberite tretji izvoz Glavni trg, nato zavijte levo.

IZ SMERI ŠENTILJ: 

Na avtocesti proti Mariboru izberite izvoz Maribor sever in se priključite na hitro cesto. Izberite izvoz Dravograd/Maribor center in na razcepu zavijte desno na Meljsko cesto. Po 450 m na prvem odcepu zavijte levo na Mlinsko cesto, se vozite do krožišča, kjer izberete prvi izvoz na Kneza Koclja. Nadaljujte po Glavnem trgu, na krožišču izberite tretji izvoz Glavni trg, nato zavijte levo.

IZ SMERI PTUJ: 

Iz Ptuja proti Mariboru se priključite na avtocesto A4/E59. Vozite proti Mariboru in izberite izvoz Maribor jug ter sledite oznakam za Maribor jug. Nadaljujte naravnost po Ljubljanski in nato Tržaški cesti, sledite znakom Maribor center, nato izberite izhod desno za Dravograd/Ruše/Ptuj. Nadaljujete naravnost po Titovi cesti do prvega krožišča, kjer izberete tretji izvoz za ulico heroja Bračiča. Nadaljujete po cesti Slovenske osamosvojitve do krožišča, izberite prvi izvoz na Kneza Koclja, nadaljujte po Glavnem trgu, na krožišču izberite tretji izvoz Glavni trg, nato zavijte levo.

IZ SMERI DRAVOGRAD: 

Peljite se mimo Kamnice naravnost po Koroški cesti. V krožišču izberite 2. izvoz in se peljite naravnost po Gosposvetski ulici do Strossmayerjeve ulice, kjer zavijete desno. Na koncu Strossmayerjeve ulice zavijete levo proti Glavnemu trgu. Na prvem krožišču izberite 2. izvoz in na drugem krožišču ravno tako 2 izvoz. Nadaljujete po Glavnem trgu, nato zavijete desno.

 

Parkirišče: v neposredni bližini je možno parkirati v garažni hiši hotela City.

20. September 2019
LOKACIJA: Univerza v Mariboru, Slomškov trg 15, Maribor, Dvorana Borisa Podrecce TERMIN:  20.9.2019, 17:00 – 18:30 IZVAJALEC: Red. prof. dr. Dejan Dinevski V delavnici bomo najprej definirali »čuječno...
20. Junij 2018
Evropska Noč raziskovalcev je financirana s strani Evropske komisije, ukrepi Marie Skłodowska-Curie.